Linda de Mol opnieuw te sterk voor Caroline Tensen

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol heeft met Miljoenenjacht opnieuw de Caroline Tensen-show Een tegen 100 verslagen. Miljoenenjacht trok zondag 2 miljoen en Een tegen 100 1,4 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Voor het eerst in de geschiedenis hebben de Postcode Loterij-shows rechtstreeks met elkaar geconcurreerd, maar Tensen baalt niet. “Helemaal niet. Het kan nou eenmaal gebeuren dat de publieke omroep en RTL iets tegelijk plannen. En het is maar twee keer“, zegt ze.

De Publieke Omroep lag er niet wakker van dat de Nederland 1-show Een tegen 100 moest concurreren met haar zustershow. “We proberen dit doorgaans te voorkomen, maar in dit geval is dat niet volledig gelukt, waardoor er een overlap van twee afleveringen is“, zegt een woordvoerder.

RTL kon er naar eigen zeggen niets aan doen. “Miljoenenjacht volgde bij ons Obese op, dat weer Ontvoerd opvolgde. Bij ons stond dit dus in elk geval al heel lang geleden zo gepland.

Vorige week trokken Miljoenenjacht en Eén tegen 100 respectievelijk 2,1 en 1,4 miljoen kijkers. Omdat het seizoen er nu opzit voor Miljoenenjacht, is de laatste Postcode-veldslag alweer gestreden.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen