Aad de Mos baalt van Barbie

Aad de Mos baalt ervan dat zijn stad Den Haag door Samantha ‘Barbie’ de Jong een ordinair imago heeft gekregen. Dat vertelt de voetbaltrainer aan VARAgids. Een talentloos iemand als Barbie verdient De Mos helemaal niet zo veel aandacht. “Als Haagse jongen vind ik het wel jammer dat de stad nu wordt geassocieerd met dat soort mensen. Terwijl er in Rotterdam of Amsterdam ook van dat volk rondloopt. Maar het draait om dat Haagse accent, dat vinden de kijkers grappig.”

De Barbie-soaps slaat hij dan ook over. Liever zapt hij naar Nederland 1. “Alle series van ’t Schaep vinden we ook geweldig. Als je dat niet leuk vindt, ben je niet van deze tijd. Alleen als ze gaan zingen sta ik op het punt om te zappen. Verschrikkelijk.”

Ook houdt De Mos van de emo-tv op de publieke tv-zender. “Spoorloos is ook een favoriet. Schrijnend die verhalen over gebroken families. Ik leef me altijd helemaal in. Het komt regelmatig voor dat ik een traantje moet laten. Dan zeggen mijn twee dochters: ‘Mam, hij krijgt het wéér voor elkaar.’”

Huizenjacht op SBS kijken we ook graag. Het is leuk om te zien hoe andere mensen wonen en om te raden wat een huis kost“, besluit De Mos.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen