Natasja Froger werkt aan nieuw soloprogramma

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger komt na Welcome Home en het veel bekritiseerde Echt Scheiden met een nieuw soloprogramma op RTL 4. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Froger, die nog tot de zomer van 2014 onder contract staat bij het tv-station, wil er nog niets over verklappen. “Uiteraard ben ik blij met hun vertrouwen. Momenteel zijn ze bij de zender bezig een programma voor mij alleen te ontwikkelen. Veel mag ik er niet over zeggen, maar het wordt beslist leuk en spraakmakend.

Momenteel is Froger te zien met Welcome Home, maar ook Bonje met de Buren keert weer terug. “De opnames met John Williams, voor Bonje met de Buren, zitten er net op. Ik vind het heerlijk werken met John. Hij noemt mij zijn witte televisiezus.”

We hebben veel lol, maar soms kan ik hem ook wel achter het behang plakken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen