Katja Schuurman baalt van audities

Foto: RTLKatja Schuurman baalt ervan dat ze nog altijd op auditie moet komen om rollen te krijgen, zoals haar huidige rol in de serie Charlie. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Schuurman krijgt het nog niet in de schoot geworpen. “Ik hou helemaal niet van audities. Soms denk ik: je weet toch wat ik wel of niet kan? Maar ik begrijp het wel. Een regisseur wil er wel zeker van zijn dat er chemie is tussen de verschillende personages. Ik word er alleen niet vrolijk van“, geeft de bekende actrice toe.

Audities zijn volgens Schuurman zenuwslopend. “Als ik een auditie heb, doe ik die het liefst in de ochtend, andersben ik er de hele dag mee bezig.

De auditie voor Charlie vond ze extra spannend. “Ik vind zo’n auditie al eng en dan is het ook nog eens met Halina, een van de beste actrices van Nederland. Maar toen we eenmaal samen speelden, waren die zenuwen gelukkig weg.”

Hoewel het leven van een acteur onzeker is, zou Schuurman het voor geen goud opgeven. “Het is prettig om te weten dat je niet vastzit. Dat je denkt: en dit is het dan voor de komende vijftig jaar. Dat zou ik zó treurig vinden.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen