Jamai baalt van vertrek Joris Linssen

Foto: EOJamai Loman baalt er ontzettend van dat Joris Linssen stopt als presentator van het veel bekeken Hello Goodbye. Dat vertelt de winnaar van Idols in Mikro Gids. Hello Goodbye is Jamai’s favoriete show. “Omdat het zo in contrast staat met het werk dat ik doe. Het gaat niet om absurde rollen of scripts, maar om de emoties van gewone mensen. Ik vind het vreselijk dat Joris Linssen ermee gaat stoppen, hij is een ster in wat hij doet. Net als Wilfried de Jong in 24 Uur Met“, zo vertelt hij.

Zijn favoriete dramaserie is Penoza. “Bij Penoza was ik meteen verkocht. Het concept is geweldig: een vrouw die na de dood van haar man zijn criminele zaakjes op moet lossen. Monic Hendrickx is fantastisch in de rol van Carmen. Alle emoties van haar gezicht zijn af te lezen.

Tot slot heeft hij ook nog een favoriet tv-duo. “Carlo en Irene waren en zijn mijn absolute helden. Ik weet nog goed dat ik in de periode van Idols voor het eerst bij hen te gast was in Life and Cooking. Ze wisten gewoon mijn naam!

Later heb ik met Carlo een kleedkamer gedeeld bij Les Miserables en ben ik ook goede vriendjes geworden met Irene. Ontzettend leuk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen