Henny Huisman praat tegen wandelende takken

Nu Henny Huisman geen tv-werk meer heeft, heeft de voormalig tv-ster zijn eigen publiek gecreëerd. Tegenwoordig gaat hij los op wandelende takken. “Het zijn ontzettend leuke diertjes“, zegt hij in een groot interview met Privé. Huisman verwent zijn tientallen takjes naar eigen zeggen goed. “Ik haal ze ook uit de bak en laat ze dan over mijn gezicht lopen. Ze hebben oogjes en voelsprietjes. Ik ben begonnen met twee takken, maar ik heb er ook honderd gehad. Ja, ik praat ook tegen ze.

De tv-bekendheid vindt het geweldige beestjes. “Overdag zie je ze nauwelijks terug, dan zitten ze muisstil met ingetrokken pootjes tussen de planten. Net stokjes. Maar ’s avonds komen ze tevoorschijn. Dan kom ik met de sproeier en spuit ze lekker nat. Heerlijk vinden ze dat.”

Ondertussen wacht Huisman nog altijd op een nieuwe tv-klus. “Er hangt zo’n aureool over ons oude getrouwen heen, en dan heb ik het ook over André van Duin en Ron Brandsteder, dat we altijd maar van glittertappen willen afkomen. Of heel duur zijn.”

Dat Van Duin nog wel altijd een kijkcijferkanon is, wekt geen jaloezie bij hem op. “Hij is zo’n groot talent. Ik ben ook blij voor hém, want jongen, wat was hij zenuwachtig. Na die eerste uitzending zat hij op zondagochtend om half acht de kijkcijfers te checken.”

Ik vind het een eer om in het rijtje van de drie te staan: André, Ron en ik. Wij zijn de Drie Musketiers.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen