‘Bloed Zweet en Tranen lijkt op miljoenenshow’

Foto: AVRODe nieuwe tv-show Bloed Zweet en Tranen kan vrijdagavond wel eens voor een verrassing gaan zorgen op SBS 6. Dat zeiden de showkenners van RTL Boulevard en SBS Shownieuws dinsdag. Deskundige Evert Santegoeds is onder de indruk. “Het programma ziet er echt fantastisch uit. Het programma begint ook echt een beetje te leven en mensen beginnen erover te praten. Het is vrijdagavond Goede Vrijdag en het is te hopen dat het ook voor SBS 6 een goede vrijdag wordt.” 

De timing voor een talentenjacht voor volkszangers is bovendien goed, vindt Santegoeds. “Hazes is hot. De Ziggo Dome wordt vier keer uitverkocht, voor die Hazes-musical zijn de kaarten niet aan te slepen. En zijn kinderen die in de show zitten zijn hartstikke mediageniek, dus ik denk dat het toch een grote hit kan worden.”

Froukje de Both, de inval-Albert Verlinde bij RTL Boulevard, heeft dezelfde mening. “Ik denk dat dit wel eens de klapper zou kunnen worden waar SBS 6 op zit te wachten. Dit is zo’n echt puur programma. Wie kun je nou beter als juryleden hebben dan Dré en Roxeanne Hazes? Het zit in hun bloed. Ik denk dat dit wel eens kan gaan scoren.

Beau van Erven Dorens: “Gerard wil 700.000 kijkers hebben, maar het ziet er uit als een miljoenenshow. Laten we hopen dat het een hit wordt. Dat zou leuk zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen