Vooravondshow Beschuldigd blijft stabiel

Foto: 100PDe dagelijkse SBS 6-serie Beschuldigd blijft stabiel. Er keken afgelopen week gemiddeld 288.000 kijkers naar de scripted reality-show, die elke avond tussen zes en zeven te zien is. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Beschuldigd heeft vrijdag haar derde uitzendweek afgesloten. Gedurende de eerste week keken er gemiddeld 284.000 mensen en vorige week waren dat er 287.000 kijkers. Daarmee lijkt de show een trouwe kijkersschare gevonden te hebben.

De meest bekeken aflevering van Beschuldigd tot nu toe is de vijfde aflevering, die 342.000 kijkers noteerde. Het kijkcijferdieptepunt werd met de negende aflevering behaald; toen keken er 198.000 mensen.

Beschuldigd is de eerste scripted reality-serie van SBS 6. Het programma volgt op het succes van scripted reality op Net5, dat het genre in Nederland introduceerde met Achter Gesloten Deuren.

In scripted reality-programma’s worden waargebeurde verhalen nagespeeld door acteurs. In elke aflevering staat een ander verhaal centraal.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen