Minst bekeken finale Sterren Dansen op het IJs ooit

Het vijfde seizoen van Sterren Dansen op het IJs sloot zaterdagavond af met 672.000 kijkers. Daarmee is het veruit de minst bekeken finale van de SBS 6-show ooit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ooit was Sterren Dansen op het IJs nog een kijkcijferhit. De finale van het eerste seizoen in 2006 trok ruim 2,1 miljoen kijkers, begin 2007 keken er 1,6 miljoen mensen naar de tweede finale, de derde serie sloot eind 2007 af met 993.000 kijkers en in 2011 keken er 1,5 miljoen mensen.

Het moment waarop Tony Wyczynski tot winnaar werd gekroond was vrijdagavond goed voor 998.000 kijkers. Daarmee is het ook het minst bekeken uitslagmoment van de show ooit. Het record ligt op 2,6 miljoen kijkers voor de ontknoping van de eerste serie, toen Hein Vergeer tot winnaar werd uitgeroepen.

Ondanks de twee uur en tien minuten durende finale van Sterren Dansen op het IJs, wist SBS 6 het zaterdag niet tot de zender top drie te schoppen. De familiezender moest genoegen nemen met de vierde plaats.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen