‘Marco Borsato grootste tv-talentenjacht-talent ooit’

Marco Borsato is het grootste tv-talentenjacht-talent ooit. De populaire zanger die in 1990 de Soundmixshow won, is volgens 17 procent van de lezers van TROS Kompas de absolute topper. Dat heeft de omroepgids laten weten. Van Duin, die in 1964 de AVRO-show Nieuwe Oogst won, volgt op de tweede plaats met 15 procent van de stemmen. De top drie wordt afgesloten door Ben Saunders, goed voor acht procent van de stemmen. Hij won in 2011 de eerste The Voice of Holland.

De verkiezing vond plaats naar aanleiding van het feit dat het op 9 maart 2013 tien jaar geleden is dat Jim en Jamai in de finale van Idols tegenover elkaar stonden. Er kon op vijftig talentenjachtdeelnemers worden gestemd.

Talentenjachten houden Nederland al sinds 1961 in de ban. Reden voor TROS Kompas om in de gids die vanaf dinsdag in de winkel ligt, met een extra dik themanummer ‘Talentenjachten’ te komen.

Hierin onder meer een exclusief interview met Jim en Jamai, een interview met Henny Huisman en artikelen over de geschiedenis van de talentenjacht.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen