Kim-Lian van der Meij weigert AVRO-exit

Kim-Lian van der Meij tekent vandaag een nieuw, exclusief contract bij de AVRO. Ze gaat niet in op een uitnodiging om over te stappen naar een andere omroep. Dat vertelt de presentatrice dinsdag in het AD. Het lijkt erop dat Van der Meij is gevraagd door SBS 6. “Ik heb een aanbod gekregen over te stappen. Ik wil niet uit de doeken doen welke zender, maar het is er in ieder geval één waar op dit moment heel veel gebeurt en waar veel verandert. Ik vond dat te onzeker“, geeft ze aan. 

Maar dat was niet haar enige overweging. “Tussen de AVRO en mij is een soort liefde ontstaan. Ik blijf Junior Dance doen samen met Ewout Genemans en de Musical Sing-a-Long. Maar ik wil zelf meer de human interest kant op. Een programma als Obese zou ik fantastisch vinden.

Voorlopig schuift Van der Meij musicals aan de kant. “Ik heb bedacht dat ik mij na de bevalling wil focussen op televisie. Even geen musical meer, maar mezelf ontwikkelen met presenteren. En het kriebelt ineens dat ik wil acteren voor de camera.

Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO, laat in een persbericht weten trots te zijn. “Het afgelopen jaar heeft Kim-Lian bewezen een absoluut multitalent te zijn als presentatrice van onze jeugd en volwassenen programma’s. We zijn dan ook bijzonder trots dat zij zich opnieuw een jaar aan de AVRO verbindt.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen