Johan en Wilfred blijven bij RTL 7

Johan Derksen en Wilfred Genee blijven ook de komende jaren op het scherm bij RTL 7. “We hebben allebei net bijgetekend tot 2016. Tot grote vreugde van alle betrokkenen“, vertelt Genee in VARAgids. De presentator heeft nog lang geen genoeg van hun sporttalkshow Voetbal International. “Het is elke keer een feestje. In welk land kan een hoofdredacteur van een voetbaltijdschrift tien minuten aan het woord zijn over masturbatie? Dat kan alleen in Nederland.

Voetbal International is veruit het meest bekeken programma van RTL 7. “Een peiling wees overigens uit dat we met VI Oranje weer kans zouden maken op de Televizier-Ring. Maar daar mag je niet meer aan meedoen als je hem al een keer hebt gewonnen, liet John de Mol me opgelucht weten.

Er is ook tegenslag. Zijn dagelijkse sportprogramma VI Vandaag is na de winterstop niet meer teruggekeerd. “Te weinig kijkers. Jammer, maar thuis werd de beslissing behoorlijk gewaardeerd. Het is een wereldbaan, maar het is ook fijn om thuis te eten en de kinderen naar bed te brengen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen