Bas van Werven schaamt zich voor gluren naar borsten

Foto: TROSBas van Werven vindt het behoorlijk gênant dat hij vorig jaar iets afgeleid was na een filmpje in EenVandaag. Dat vertelt de TROS-presentator in TROS Kompas. Van Werven was live op televisie borsten aan het gluren. “Wat ik lichtelijk gênant van mezelf vond, was de manier waarop ik afgelopen zomer naar een luchtig filmpje over het mooie strandweer keek. Je zag een topless dame liggen en ik besefte niet dat mijn gebiologeerde blik door de camera werd geregistreerd, ha ha.” 

Over het algemeen wordt Van Werven niet verrast door blote borsten. Hij is trots op successen die zijn programma heeft geboekt. “In EenVandaag hebben we op een chique manier laten zien dat de voicemail van Rutte, Teeven en twintig andere politici niet beveiligd was. Onbegrijpelijk dat dit tot in de hoogte regionen niet gecheckt was.

EenVandaag is nog altijd een groot succes. “Wij hebben bij EenVandaag het opiniepanel. Daar doen ruim 45.000 mensen aan mee. Op die manier kunnen we peilen wat er speelt in de samenleving en hoe mensen over bepaalde kwesties denken. Daar kunnen wij met onze themakeuzen op inhaken.

Een heel mooie manier om binding te houden met onze kijkers“, besluit hij.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen