Edwin Evers ziet The Voice niet zitten

Foto: Dirk-Jan van DijkEdwin Evers ziet het niet zitten om een van de nieuwe coaches in The Voice of Holland te worden. Dat vertelde de radio-dj zondag in Life 4 You. Na het vertrek van Nick & Simon en Roel van Velzen wordt er druk gezocht naar nieuwe coaches, maar Evers houdt zich niet aanbevolen. “Ik geloof niet dat dat voor mij wat is. Je moet daar gewoon een zanger of muzikant neer zetten. Het moet ook niet zo zijn dat mensen voor Edwin kiezen, omdat ik dan hun plaat zou draaien.

Bovendien vindt Evers zich niet een voor de hand liggende keuze. “Ik denk dat er heel veel goede kandidaten zijn. Alain Clark wordt wel eens genoemd, Anouk. Dat zijn mensen die je daar moet hebben, denk ik.”

Anouk werd gevraagd voor het eerste seizoen van The Voice of Holland, maar zei nee. “Toen ik haar uitlegde hoe het programma werkte, zei ze: ‘O, dat betekent dus dat de kandidaten tegen mij kunnen zeggen dat ze me niet willen?’ Ik zeg: ‘Ja.’ Ze zegt: ‘O, dan doe ik het niet’“, aldus producent John de Mol eerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen