TROS knipt grappen Gerard en Gordon uit kindershow

Als Gerard Joling of Gordon te gast zijn in het muzikale kinderprogramma Kids Top 20, dan heeft de montage het drukker dan anders. Dat vertelt presentatrice Monique Smit in dagblad Metro. Zelfs in een kinderprogramma blijven Gerard en Gordon zichzelf. “De gasten worden aan het begin altijd even apart genomen, zodat ze weten wat ze wel en niet kunnen zeggen. Maar als Gordon of Gerard te gast zijn, weten wij dat er flauwe grappen komen“, legt de presentatrice uit.

Daar wordt op geanticipeerd. “De kinderen die bij het programma aanwezig zijn kunnen er wel om lachen, maar sommige dingen moeten we er echt uitknippen.”

Maar ook met Nick & Simon gaat niet alles in één keer goed. “Als Nick en Simon te gast zijn moet er heel veel uit het interview geknipt worden. Het maakt niet uit wat ze zeggen, maar wij hebben altijd heel veel lol.

Dat heeft de nodige gevolgen. “Elke keer als zij er zijn, moet het interview stopgezet worden, omdat wij dan de slappe lach hebben. Als ik eenmaal de slappe lach heb, kan ik niet stoppen.”

De Zapp Kids Top 20 viert zaterdag haar tienjarig jubileum.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen