SBS 6 zet The Next Pop Talent toch op prime time

SBS 6 komt terug op haar besluit om The Next Pop Talent in de vooravond uit te zenden. De nieuwe zaterdagshow zal nu niet om 19.00 uur, maar pas om 19.55 uur beginnen. Dat heeft de tv-zender dinsdag laten weten. Volgens SBS is acht uur bij nader inzien een beter uitzendmoment voor de groots opgezette show met Do en Yes-R. “Het is gebleken dat een dergelijke aanvangstijd beter aansluit bij de doelgroep en liefhebbers van familie-entertainment programma’s“, legt een zegsvrouw uit.

Het is ongebruikelijk om groot, en dus duur amusement in de vooravond te zetten. Hetzelfde experiment deed SBS 6 deze maand met Sterren Dansen op het IJs, maar dat draaide uit op een mislukking. De ijsdansshow was geen succes om zeven uur ’s avonds en werd recent verplaatst naar prime time.

De nieuwe zaterdag van SBS 6 bestaat naast The Next Pop Talent ook uit de revival van De Showbizzquiz met Rick en Ron Brandsteder. Dat programma zou eigenlijk van 21.00 tot 22.30 uur te zien zijn, maar schuift nu een half uur op naar 21.30 uur. Hart van Nederland begint daarna om 23.00 uur.

Op 16 februari gaat de nieuwe zaterdag van SBS 6 in première.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen