Patty Brard zwijgt in media over Bram Moszkowicz

Foto: RTLPatty Brard laat zich in de media liever niet uit over Bram Moszkowicz. Ze is bang dat hij daar consequenties aan verbindt. Dat vertelt de televisiediva in weekblad Story. Brard wil niet zeggen wat ze van de beschuldigingen van showbizzcollega Estelle Cruijff aan het adres van de topadvocaat vindt. “Ik zou hier graag iets over zeggen, maar het is beter dat ik dat niet doe. Enkele jaren geleden heb ik met hem te maken gehad en dat is niet zonder slag of stoot gegaan“, legt ze uit. 

Ze deinst sindsdien terug voor de strafpleiter. “Ik ontving een brief dat als ik me nog een keer negatief zou uitlaten, ik hiervoor een rekening zou ontvangen. En daar ik te hard voor mijn geld moet werken, is het beter dat ik niets zeg.

Al kan ik me niet voorstellen dat Estelle maar iets roept. Zij gaat niet zomaar ergens over blèren.Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen