Patty Brard terug als deskundige bij Shownieuws

Foto: SBSBijna twee jaar nadat ze de laan uit werd gestuurd door Shownieuws, is Patty Brard terug bij de showrubriek. Dit keer niet bij de vroege editie, maar bij de late editie. Dat bevestigt de televisiester in De Telegraaf. Brard was vorige week voor het eerst weer te zien en zat donderdagavond opnieuw aan de desk. Als smaakmaker zat de tv-diva naast Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. “Deze maand ben ik nog vier keer te zien en daarna kijken we verder“, zo laat ze weten in de krant.

Ze vindt het spannend om met presentatrice Bridget Maasland samen te werken. “Ik heb nog nooit met Bridget gewerkt, dus het is nog maar de vraag of het gaat klikken tussen ons. Ze is een hele goede presentatrice en ze is net zo goed gebekt als ik. Ik ben benieuwd wat die combi oplevert. Het kan ontzettend klikken of ontzettend botsen.

Van Santegoeds krijgt ze de nodige steun. “Wij kennen elkaar al jaren, dus ik heb in ieder geval een klik met iemand. Als het niet werkt tussen Bridget en mij kan hij ons een beetje helpen.

Op het laatste moment zegde Maasland af voor de aflevering van donderdag. Ze was ziek en werd vervangen door Beau van Erven Dorens.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen