Jochem van Gelder moet geduld hebben van SBS 6

Geplaatst op vr 18 jan 2013 om 15:34

Jochem van Gelder heeft nog geen programma in het vooruitzicht gesteld gekregen van SBS 6. Dat vertelt de presentator in weekblad Party. Het is nog niet duidelijk hoe Van Gelders toekomst eruitziet. “Toevallig was ik laatst bij SBS 6 en daar werd duidelijk dat er meerdere formats zijn, maar of die worden uitgezonden en of ze uiteindelijk bij mij terechtkomen, is spannend. Ik moet nú even geduld hebben. Tegelijkertijd heeft SBS 6 aangegeven dat ik ook zelf aan de slag mag met ideeën.” 

Die tip heeft Van Gelder ter harte genomen. “Het komt goed uit dat ik in de anderhalf jaar dat ik thuis zat een aantal programma’s heb bedacht. Daar ga ik ze ook maar eens mee bestoken.”

Ooit was hij veelvuldig te zien op prime time, maar nu moet hij vechten voor een plekje op de buis. “Op zich vind ik het niet verkeerd om het eens een keer mee te maken dat er even geen aandacht voor mij was en ik weer keihard aan de bak moest.”

Ik koester het dat ik een herstart heb mogen maken bij SBS 6, maar tegelijkertijd ben ik op mijn hoede. Ik besef dat ik niet meer kan doen als mijn best en het zomaar over een tijd ook weer over is.”
21 Reacties op “Jochem van Gelder moet geduld hebben van SBS 6”


 1. Peterrr

  Volgens het artikel lijkt hij te zeggen dat tie zelf vindt dat hij geduld moet hebben en niet dat SBS dat zegt zoals in de kop staat.

 2. Postbode

  Wist niet die van Gelder nog bestond!

 3. T.E.D.

  OFFtopic:

  American Idol noteert haar slechtste seizoensopener ooit met ‘maar’ 17.9 miljoen kijkers en een score van 6.0 kdh in 1849 (bron: tvbythenumbers.com)

  Vorig seizoen was dit nog 21.93 miljoen kijkers bron: wikipedia.org) en 7.4 kdh in 1849 (bron: tvbythenumbers.com).

  Het seizoen daarvoor zelfs 26.23 miljoen kijkers (bron: wikipedia.org) en een kdh van 9.8 in 1849.

  American Idol vertoon hevige erosie! Als ze dit seizoen de zelfde dalende trend vertonen als die van andere jaren, kan het seizoens gemiddelde van het 12e seizoen van Amercan Idol nog wel eens gelijk vallen met dat van The Voice!

  Het is nog nooit gebeurd dat American Idol qua kijkcijfers geëvenaard werd door een programma uit het zelfde genre.
  Zal het tv seizoen 2012/2013 dan voor het eerst gebeure? Dat de absolute koning van de Amerikaanse talentenjachten eindelijk geklopt word door een andere talentenjacht?!

 4. Ans

  Jochem,zoek een baan en hou de eer aan jezelf.

 5. fred

  …zelf aan de slag . Einde verhaal sms6.

 6. Tsja

  De serie Alles Kids was echt een super opvolger van Praatjesmakers. Ontzettend van genoten, jammer dat het voortijdig van de buis is gehaald. Maarja, programma’s (en al helemaal bij SBS) krijgen tegenwoordig geen kans meer om te groeien.

 7. ROBO

  Inderdaad Tsja, van mij mag ie snel weer op de buis, deze talentvolle innemende man! Een familie programma /show zou fantastisch zijn, hij heeft veel kwaliteiten.
  Wacht op het juiste moment en sla je slag, je hebt de gunfactor nu nog het programma.

 8. Colin

  Alles Kids was gewoon een goed programma maar ze hadden het niet van de buis moeten halen!

 9. Kansberekeningbabe

  Geen artikeltje hier over Oprah/Lance Armstrong ??? Terwijl de ned. rubrieken er fullforce achteraan lopen. Jammer. Ik heb er een paar mooie voorspellingen/statistieken voor. ( Albert, Matthjs, enz )

 10. Kansberekeningbabe

  24 % kans dat de redactie van deze site voor 00.00 vannacht eindelijk -veel te laat- met een Lance Armstrong gerelateerd artikeltje komt. Kom op redactie; er zijn zelfs hier in Nederland leuke dingen gezegd over Lance. DWDD; “LA is de Darth Vader van de sport” of zoiets. Peter Winnen in de NRC… en als het gaat om Prive/Story BN-ers; Leontien van Moorsel ! Laat even die Voice of Holland en Carlo Boszhard los… Media is echt een breder begrip. En ik heb er een paar mooie voorspellingen over. Dusssss…

 11. niels

  Heeeeel veeeel geduld hebben , maar ik zal je uit je droom helpen van Gelder , er komt helemaal niks meer voor je. En omdat je zo graag naar sbs6 wilde ben je bij de rest helemaal kansloos

 12. MEDIACOURANT

  EXIT Jochem van Gelder!

 13. BRAAK

  Die meneer leeft in zijn eigen gemaakte droomwereld. Iedereen met hersens kan zien wat SOS6 met deze dorre man voorheeft. Niets. En wat is zijn marktwaarde eigenlijk? Niets. Iedereen ziet het behalve deze man met het uiterlijk van een protestanse ouderling in Zalk. Dat hoofd, brrrrrr. Hij heeft eigenlijk alleen maar gescoord met een gejat Format, gebabbel met kindertjes, een programma wat ooit is verzonnen door Tom Manders, alias Dorus in de 60er jaren.

 14. BRAAK

  oeps: protestantse…

 15. Anoniem

  Braak, jou mening is niet ieders mening, dus laat dat iedereen maar achterwege.

 16. Sub-Zero

  Z’n programma op SBS6 was toch zwaar geflopt? Die zien we voorlopig niet meer op de buis.

 17. Keesje

  Komt nog wel, prima presentator voor een ‘familie’ zender.. Gewoon een goed programma, hoeft niet eens zo heel goed te scoren, 2 mil. is genoeg, hahah.

 18. Freek S

  Op de reserve bank bij de reserve zender…………

 19. Braakhekke

  Die meneer leeft in zijn eigen gemaakte droomwereld. Iedereen met hersens kan zien wat SOS6 met deze dorre man voorheeft. Niets. En wat is zijn marktwaarde eigenlijk? Niets. Iedereen ziet het behalve deze man met het uiterlijk van een protestanse ouderling in Zalk. Dat hoofd, brrrrrr. Hij heeft eigenlijk alleen maar gescoord met een gejat Format, gebabbel met kindertjes, een programma wat ooit is verzonnen door Tom Manders, alias Dorus in de 60er jaren.

 20. BRAAK

  Anonymous mijn mening is de mijne en niet die van jou, ik respecteer ieders mening en daar heb jij nog steeds de grootste moeite mee blijkt alweer, zoiets heet democratie en het niet respecteren van andermans mening lijdt tot moord, zie Pim Fortuyn!!!!

 21. Afhaalchinees

  SBS6 heeft de bemanning van de Titanic.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.