Hans Kraay jr. maakt soms misbruik van bekendheid

Foto: Nick van OrmondtHans Kraay jr. maakt wel eens misbruik van zijn bekende televisiehoofd. Dat zegt de SBS 6-presentator in weekblad Weekend. Kraay jr. geneert zich niet. “Als ik op zaterdagavond om zes uur een van onze favoriete restaurants bel dat ik om zeven uur wil eten en ze zeggen dat het vol zit, maar dat ze er andere mensen uit kunnen knikkeren, dan zeg ik: ‘Vooral doen.’ Heerlijk vind ik dat. En we krijgen wel eens een fles wijn van de zaak, die neem ik graag aan. Verder valt het mee“, legt hij uit.

Zo neemt hij niet graag gesponsorde kleding aan. “Ik hoef geen gratis kleren, want ik moet er niet aan denken dat iemand gaat zeggen wat ik aan moet.

Toch kan hij al wat gratis is goed gebruiken. “Ik ben vaker dan één keer vreemdgegaan en dat heeft me heel veel alimentatie gekost. Nog steeds, wat ik overigens met liefde betaal. Maar negenenhalf jaar geleden kwam ik Sofie tegen en ben ik een saaie kerel geworden.

Verdient hij meer dan de premier? “Helaas niet, maar wel terecht niet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen