Doe Maar kiest BNN voor eerste documentaire

De bandleden van Doe Maar hebben BNN ‘de eer’ gegeven om voor het eerst sinds hun bestaan een documentaire over de band te maken. Dat heeft de omroep donderdag laten weten. Patrick Lodiers gaat met Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jan Hendriks op tournee en vraagt ze over muziek, de onderlinge verhoudingen, hysterie en het afscheid. “Ik vind het leuk om het verhaal ook eens van een afstand te zien en helemaal fantastisch dat BNN dit doet“, zegt bandlid Henny Vrienten.  

De documentaire Doe Maar: Dit Is Alles is in oktober te zien. “Het is onwaarschijnlijk, maar ik mag mee op tournee met mijn helden van vroeger. Maar vooral: ik mag ze alles vragen over vroeger, en zo de eeuwige magie van Doe Maar ontrafelen en herbeleven!“, aldus Lodiers.

Dit Is Alles wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pieter van Huystee Film. De regie is in handen van Martijn Nijboer.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen