Doe Maar kiest BNN voor eerste documentaire

Geplaatst op do 31 jan 2013 om 16:49

De bandleden van Doe Maar hebben BNN ‘de eer’ gegeven om voor het eerst sinds hun bestaan een documentaire over de band te maken. Dat heeft de omroep donderdag laten weten. Patrick Lodiers gaat met Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jan Hendriks op tournee en vraagt ze over muziek, de onderlinge verhoudingen, hysterie en het afscheid. “Ik vind het leuk om het verhaal ook eens van een afstand te zien en helemaal fantastisch dat BNN dit doet“, zegt bandlid Henny Vrienten.  

De documentaire Doe Maar: Dit Is Alles is in oktober te zien. “Het is onwaarschijnlijk, maar ik mag mee op tournee met mijn helden van vroeger. Maar vooral: ik mag ze alles vragen over vroeger, en zo de eeuwige magie van Doe Maar ontrafelen en herbeleven!“, aldus Lodiers.

Dit Is Alles wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pieter van Huystee Film. De regie is in handen van Martijn Nijboer.
10 Reacties op “Doe Maar kiest BNN voor eerste documentaire”


 1. Elm

  kots kots

 2. easynewslinx.nl

  Kan niet wachten, muziekdocu’s zijn altijd genieten……..

 3. Robbie

  Doe Maar super vet! :D Pleaseeeeeee dump Patrick Lodiers. Wat een faker is dat. Je wilt toch een mooie docu? Ta ta

 4. Hendrik

  Is dit alles? ik ben bang van niet, we komen nooit van die lui af

 5. RJ

  Was toch een jongerenomroep?
  Kan ook geschrapt worden…

 6. Tsja

  @RJ. jongerenomroep idd. blijkbaar weet je niet echt iets van de carrière van doe maar, anders zou je snappen dat het één van de beste muzikale onderwerpen van Nederlandse bodem is m.b.t. jongerencultuur.

 7. Zuurpruim

  @robbie: dat was ook mijn eerste gedachte, leuk maar niet met lodiers ……….

 8. basb

  Idd leuk maar pls zonder actieve participatie van Lodiers. Kan iemand hem by the way een realitycheck geven. Niet meer in beeld graag. Laatst bij de iq test heeft hij zich 2 uur staan overschreeuwen en laten zien dat hij ondanks het feit dat hij intussen al jaaaren op tv is, nog steeds niet soepel de kijker door een programma heen kan leiden.

 9. Ronald

  De grootste band uit de Nederlandse popgeschiedenis, geen discussie over mogelijk. Zelfs moderne rappers willen met ze samenwerken.

 10. Anoniem

  kns naar frank ten doornkaat op you tuppe

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.