Winston Gerschtanowitz vreest soms voor overkill

Soms is RTL 4-presentator Winston Gerschtanowitz weleens bang dat mensen hem zat zijn op televisie. “RTL Boulevard, The Voice, de Postcodeloterij. Ik heb zelf ook weleens dat ik de tv aanzet en denk: oh nee hè, daar heb je hém weer“, zegt hij in dagblad Spits. De Vriendenloterij riep hem in ieder geval uit tot de leukste tv-man van 2012. “Wat gaaf! Zo’n titel is natuurlijk een kroon op je werk. En in de televisiewereld is het nu eenmaal heel belangrijk dat mensen je leuk vinden.”

Gerschtanowitz doet graag grote zaterdagshows en met Your Face Sounds Familiar heeft hij er weer een te pakken. Het is hem niet komen aanwaaien. “Dat lijkt misschien omdat ik elke dag met mijn kop op tv ben, maar ik werk er keihard voor!

Hij is dan ook een echte workaholic, vindt hij zelf. “Alleen een goede voorbereiding is een must, net als geen enkel aspect van mijn werk onderschatten.”

Maar ook zijn uiterlijk vindt hij belangrijk. “RTL Boulevard trekt een enorm publiek. Ik vind het niet meer dan vanzelfsprekend om daarom wat extra aandacht aan mijn uiterlijk te besteden.”

Your Face Sounds Familiar is zaterdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen