RTL 4 annuleert Knallen in de Horeca 2

De voorbereidingen waren al in volle gang, maar toch heeft RTL 4 besloten de stekker uit het programma Knallen in de Horeca van Willem Reimers te trekken. Dat vertelt hij zelf in weekblad Party. Reimers vindt het jammer dat de show gestopt is. “Ik vind het heel erg, maar RTL heeft dit besloten vanwege bepaalde regelgevingen,  waar ik verder niet op kan in gaan. Ik zal vast nog wel een programma met Herman maken. Dat gebeurt ieder jaar, dus ik zit helemaal niet in de put.

Het programma zag in februari het levenslicht en trapte op de late dinsdagavond van RTL 4 af met een half miljoen kijkers. Zijn programma’s met Herman den Blijker trekken doorgaans meer kijkers op prime time.

Reimers geniet van zijn tv-carrière. “Voor mij is mijn late tv-carrière het bewijs dat men mensen van mijn leeftijd niet moet uitvlakken. Mijn leeftijdsgenoten en ik hebben veel ervaring waarmee wij van nut kunnen zijn voor de jongere generatie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen