Rob Geus te nuchter voor tv-wereld

Geplaatst op di 18 dec 2012 om 14:14

Foto: SBSRob Geus vindt zichzelf niet helemaal in de televisiewereld passen. Hij is er te nuchter voor. Dat zegt de keurmeester van SBS 6 in TROS Kompas. Geus heeft gemengde gevoelens. “Op tv ben je wel kop-van-jut. Het is een heel aparte wereld en soms vraag ik me wel af of ik daar in thuis hoor. Ja en nee, denk ik dan. ‘Ja’, omdat ik wat kan toevoegen en de kijkers me waarderen, maar ‘nee’ omdat ik het vaak één grote poppenkast vind. Ik ben daar eigenlijk te nuchter voor“, vertelt hij.

De presentator merkt wel dat hij als BN’er meer aandacht van vrouwen krijgt. “Dat is wel zo, maar het is allemaal zo oppervlakkig. Het streelt mij niet eens. Omdat je bekend bent, ben je aantrekkelijker voor vrouwen? Daar prik je toch zo doorheen!

Natuurlijk probeer ik iedereen in zijn waarde te laten. Maar als ik buiten het programma om in een supermarkt loop te keuren en er komt een vrouw van achter in de dertig naar mij toe om een handtekening te vragen, vind ik dat best apart.

Ik blijf netjes, maar ik begrijp het gewoon niet.”
16 Reacties op “Rob Geus te nuchter voor tv-wereld”


 1. Lex

  Geknipt en geplakt van Mediacourant:

  Geplaatst op Wed 22 Aug 2012 om 11:16
  Rob Geus wil grotere tv-ster worden
  “Nu gaat het pas gebeuren, dat gevoel heb ik. Nu komt de echte Geus naar voren. De komende jaren hoop ik de mensen echt te laten zien dat ik meer ben dan deze twee programma’s. Ik heb heel veel ideeën. En waarom niet?“

  Inderdaad, lekker nuchter is hij.

 2. Mark

  Kijkt geen hond meer naar, iedereen heeft die smetvrees obsessie, rubbertjes enzo wel gezien. Elke week hetzelfde. Typische zomer tv, dan scoort het wel.

 3. BRAAK

  Rob de Geur is rijp voor Parnassia. Deze man spoort niet en loopt over van eigendunk en dat stinkt meer dan de keukens waar hij komt!! Ameube!!!

 4. pietro

  Zijn vader had beter zijn rubbertje na laten kijken voordat hij hem erin stopte

 5. Eva

  Wij vinden Rob de Geus ook niet bij televisie passen! Dedoei!!

 6. Owen

  Irritante vent.

 7. Olga

  “Ja’, omdat ik wat kan toevoegen en de kijkers me waarderen”. Nee Rob, je voegt werkelijk helemaal niets toe.

 8. Ineke

  Aantrekkelijk voor vrouwen? Jij Rob? je leeft echt in een fantasiewereld, blijf daar en laat je kop niet meer zien op tv

 9. Klapvee

  Rob Geus is een enorme egotripper die erg blij is met zichzelf, maar zich enorm overschat. En dat programma kennen we intussen wel, overal troep en af en toe schoon. Geweldig, toch? :-(

 10. Arieh

  Alles wat deze man doet is grappig, waaronder dit bericht.

 11. Angela

  Misschien moet ie eens zijn vocabulaire uit gaan breiden want de woorden “ranzig” en “hier wordt ik niet vrolijk van” kennen we nu wel.

 12. Gert

  Wat een PAARDELUL die gast! Aantrekkelijk voor de vrouwen? hahaha..
  Zou idd de beste beslissing zijn van m om NOOIT meer op tv te komen……kotszak!

 13. Frits Bom

  Ik vond het destijds wel leuk dat Ratelband hem op zijn bek wilde rammen.

 14. BRAAK

  Zijn ouders hadden die kwak genaamd Rob op een kachel in een vieze keuken moeten spuiten dan was het met een sisser afgelopen!

 15. Paul

  Rob ,als je alles beter weet,kom je dan een keer bij mij in de keuken de rotzooi opruimen ,of moet ik het iedere keer zelf doen ….jaja ,luie zak dat je er rond loopt….jj gaat altijd en alleen alles maar bespieden met je koffertje .Je kunt je beter uitgeven als Dokter Baksillie die zelf nog geen ei kan bakken .hahahahhh

 16. Paul

  BRAAK ,hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.