Patty Brard mist haar personalityshows

Foto: SBSPatty Brard mist de tijd waarin ze voor RTL de ene na de andere personalityshow mocht presenteren. Dat bekent de tv-ster in Veronica Magazine. Brard heeft titels als Brard Gaat Extreem, Absolutely Patty en Patty’s Fort op haar naam staan. “Vroeger zat in elke titel mijn naam, nu doe ik Sterren Springen, terwijl die show eigenlijk om mij en Gerard draait. Je moet tegenwoordig gewoon blij zijn als je werk hebt. Maar het zal me allemaal worst zijn, ik maak me niet meer zo druk“, zegt ze.

Ze mist die vroegere tijden. “Vroeger had je gewoon je eigen ding. Absolutely Patty, Patty’s Fort, Patty dit, Patty dat. Ik mis die tijd heel erg. Er is veel veranderd. Als Derek Ogilvie een televisieprogramma maakt, moet er meteen een theatershow bij zitten, tv is meer een beleving geworden.”

Toch blijft Brard ambitie houden. “Ik zou het leuk vinden om ooit een kookprogramma te maken, maar het is tegenwoordig heel lastig om een idee te pitchen. De meeste dingen die er vandaag de dag zijn, komen uit het buitenland.”

“Er komt bijna niets meer vanuit de presentator“, concludeert ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen