Patricia Paay vindt Tatjana doortrapt

Foto: RTLPatricia Paay heeft er bewust voor gekozen om niet in te gaan op de uitnodiging voor de onthulling van het Playboy-nummer van Tatjana Simic. Dat vertelt de tv-diva aan weekblad Story. Paay vindt het bizar dat Simic in de krant heeft geklaagd dat zij en medediva Patty Brard er niet bij waren. “Ik had geen zin om er naartoe te gaan. En over de reden kan ik heel kort zijn: toen ik in Playboy stond en deze werd gelanceerd was zij er ook niet. Nee, Tatjana zei er alleen maar lelijke dingen over.

Ze is dat niet vergeten. “Dat je op mijn leeftijd dit soort dingen niet meer moet doen en dat ze het daarom geen goed idee vond dat ik dit wél deed. Lekker aardig. En nu zou ik wel op haar feestje moeten komen en iets aardigs moeten zeggen? Dacht het niet! Ze heeft me er nog over gebeld. Maar dat is veel te doorzichtig.

Het gaat haar volgens Paay alleen maar om geld. “Ik heb al die tijd na Diva’s Draaien Door niets meer van haar gehoord. Niet één telefoontje. Alsof ik niet meer bestond. Maar nu kon ze me ineens wel vinden. Ik snap echt wel waarom. Ze hoopte natuurlijk dat als ik iets positiefs zou zeggen over deze reportage, dit zou leiden tot een betere verkoop.”

Daar trap ik niet in. Ik ben daarom lekker thuis gebleven. Ik heb het druk zat.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen