Nieuwe uitzendavond voor dramaserie Levenslied

Foto: NCRVDe dramaserie Levenslied met in de hoofdrollen onder meer Anna Drijver en Hans Dagalet keert in april 2013 terug op een nieuwe uitzendavond. Het tweede seizoen zal niet op donderdag, maar op maandag te zien zijn bij Nederland 1. Dat heeft de NCRV laten weten. Levenslied was in januari 2011 voor het eerst te zien en trok wekelijks ongeveer een miljoen kijkers na afloop van Wie is de Mol. Nu krijgt de reeks een plek op de veel bekeken maandagavond van de hitzender.

Levenslied volgt de levens van leden van een zangkoor in Haarlem. Elke week komen ze bij elkaar en zingen alle sores van zich af. Het zijn allemaal gewone mensen, maar in het koor zijn ze alt, sopraan of bas.

In het tweede seizoen zien we hoe Betty (Anna Drijver) zich ontfermt over haar zoontje Bobby, hoe Thomas (Cees Geel) Elske (Caro Lenssen) probeert te veroveren en hoe Lucas (Hans Dagelet) een band met zijn zoon probeert te krijgen.

Naast de bekende castleden uit het eerste seizoen heeft Levenslied ook een aantal nieuwkomers, zoals Wieger W. Windhorst en Patrick Stoof.

Het tweede seizoen van Levenslied is geregisseerd door Pollo de Pimentel en Anne van der Linden.

Levenslied begint op 1 april om 22.05 uur op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen