Maurice Wijnen in jury Sterren Dansen op het IJs

Geplaatst op Fri 21 Dec 2012 om 10:00Foto: Elvin BoerMaurice Wijnen keert terug als jurylid op SBS 6. Hij neemt naast Patricia Paay en Jody Bernal zitting in de jury van de nieuwe Sterren Dansen op het IJs. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Wijnen, die nog tot de zomer van 2013 onder contract staat bij het station, werkte in 2008 en 2009 al samen met Paay in de jury van Popstars. De theatermaker, die doorbrak als de rechterhand van Marianne van Wijnkoop in X Factor, kijkt er naar uit. “Hartstikke zin in“, zegt hij bondig.

Sterren Dansen op het IJs keert op de eerste dag van 2013 terug op SBS 6 en moet als vanouds hoge kijkcijfers leveren aan het in noodweer verkerende tv-station.


17 Reacties op “Maurice Wijnen in jury Sterren Dansen op het IJs”


 1. RJ

  Wat een kwalitatief hoogstaande jury….

 2. Stacey

  Geen Marc Forno?

 3. Roy

  Alleen Jody heeft EEN BEETJE verstand van kunstschaatsen, de rest absoluut niet.

 4. Ineke

  aan de jury zal het niet liggen als het een flop wordt……………..iedereen kan tegenwoordig maar jureren blijkbaar

 5. peter

  de meest enge man van tv, dat vreselijk hoofd……………………..

 6. Freek S

  Niemand heeft verstand van kunstschaatsen.
  Derde rangs jury. Allemaal afdankertjes.

 7. Anonymous

  afschuwelijk, kan die man van de buis!! Direct….lelijk, niet oprecht, geen leuke televisie..laat hem lekker in musicalland blijven brrrr

 8. k:Alex

  Gaan ze ook zingen dan, want ik zie niet in wat hij te maken heeft met schaatsen.

 9. Peter

  Nee, die Maurice Wijnen ook van het kaliber oude wijn in nieuwe zakken op zender wat het tegenovergestelde presenteerd aan de kijker, nieuwe wijn in oude zakken.

 10. Anonymous

  Luuuuuuuuurgeeeeeeeee

  het blijft een creep!!

 11. Wieïs Wijnen?

  Rubberen Robbie (vrij naar “Het Vlooiencircus” van “Het Cocktail Trio”):
  “Tjongejonge jongen, wat een oren!
  Tjongejonge jongen, wat zijn ze groot!
  Daar kun je mee naar Friesland varen,
  zonder zeilen op je boot!”

  Met alle respect, maar dat zet je toch niet op televisie? Wie is die gast eigenlijk? Nog nooit van hem gehoord!

  Wat ik wel weet is dat hij een hoog irritatiegehalte heeft. En dan heb ik het alleen nog maar over de foto!!

 12. K vos

  Vreselijk die joling.bij elke schaatser!!!!!dubbelzinnig comentaar.ik snap niet dat iemand van sbs 6daar wat over zeg

 13. peter

  gisteravond veel ergenis gehad .
  “meneer”Joling vind zichzelf erg leuk .
  Al tijden is alles wat hij zegt seksisties stigmatiserend en insinuerend
  Meneer de Mol ik vind veel van uw progamma ideeen erg leuk maar hoort u zelf al die uitlatingen niet ?????
  peter

 14. roy

  ik vind die maurice echt een oude zeikert niks is goed voor meneertje alsof hij zelf zo perfect is met die rotkop die oren lijken wel zeilen en maar zeiken die man ik snap niet wat die lul nog op tv doet en dat gezeik over gerard tja hij is gewoon zo vind hem echt geweldig hahaha das tenminste lachen die brengt tenminste een beetje sfeer in dat hele programma en als je niet tegen die opmerkingen kan tja dan kijk je lekker de andere kant op een wereldvent is het echt geweldig en patricia mischien moet jij eens met pensioen die heb nog bij jesus in de klas gezeten dat mens is zelf geschiedenis ik hoop dat jarno wint vind t klasse dat ie mee doet

 15. Ton

  Een derde rangs jury met uitzondering van Marianne van Wijnkoop.
  De kijkcijfers zullen elke week minder worden.
  Wanneer gaat men eens inzien dat die domme ouwe taart van een Patricia Paay van buis moet. Daarvoor in de plaats Marc Forno.
  Dan zullen de kijkcijfers zeker weer stijgen!
  Is dat DE grote fout van John de Mol, waardoor er weer een amusementprogramma op SBS gaat floppen????

 16. bloem

  ja, ik vind die maurice ook niks bah, wat weet hij nou van schaatsen, waarom moeten ze die nou weer uit de kast trekken, hij was toch al uit de kast ha ha nou ik ga iemand niet beledigen op zijn uiterlijkheden die oren tja ie heeft hij nou eenmaal, en als hij sympathiek was had ik er helemaal niets over gezegd, maar hij is niet aardig, en hij heeft geen verstand van schaatsen alleen van oren oeps sorry, enfin, inderdaad alleen jordi snapt in dit ilustere gezelschap nog enigzins iets van hoe het moet hij heeft het zelf gedaan, en die martine, maar die mag ook weg, die doet net of ze er geld aan gaat verliezen als er niet goed geschaats word, kortom weg met die juy op jordi na. bloem

 17. Aradhel

  Man man man… ik erger me kapot aan die zeikert van een Maurice “Flappie” Wijnen… wat een draak is die vent. Als er al ooit weer een SDOHIJ mocht komen (wat ik nu ten zeerste betwijfel), neem dan AUB weer een ter zake kundige jury, en niet zo’n stelletje nitwits zoals water nu zit. De enige die er echt iets zinnigs over kan zeggen is Martine Zuiderwijk, de rest moet maar lekker thuis voor de buis blijven zitten.. kunne ze er eventueel misschien nog wat van leren. Ik heb me echt heel erg verheugt op een nieuw seizoen ‘Sterren Dansen Op Het IJs’, maar ik betwijfel nu toch ten zeerste of ik dit amateurische geklooi tot de finale kan blijven uitzitten, en dat vind ik echt heel erg, want ik heb tot nog toe geen seizoen gemist. En elk jaar ging ik ook naar holiday on ice, ik was er een beetje aan verslaafd geraakt, maar ik merk nu dat ik er nu met een beetje tegenzin naar zit te kijken. Ik ben heel diep teleurgesteld. SBS is SBS niet meer… dit kost jullie veel kijkers, want die blijven massal weg. Jammer!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.