Dirk Taat wil en Kim Holland wil niet schansspringen

Dirk Taat staat niet negatief tegenover een eventuele deelname aan het nieuwe programma Sterren Schansspringen van SBS 6. Dat meldde showkenner Evert Santegoeds donderdag in Shownieuws. Veel BN’ers zijn al benaderd voor de show. “We hebben de hele dag zitten bellen met een heleboel mensen en de enige waarvan we kunnen zeggen dat die mee wil doen is Dirk Taat, die ook al heel goed was in Sterren Springen. Andere mensen zijn toch wel een beetje huiverig“, weet hij.

Veel BN’ers vrezen letsel. “Tim Douwsma durft niet, Veronica van Hoogdalem heeft haar naam mee, maar gaat er toch niet aan beginnen. Heleen van Royen heeft al nee gezegd en Kim Holland zegt dat ze al genoeg glijdt.”

Patty Brard wil ook niet. “Maar Pim Wessels zou het heel erg graag doen.

Ralf Mackenbach liet zelf in Shownieuws weten het een mooi idee te vinden. “Allereerste vind ik het een heel erg bizar, maar wel heel leuk idee. Ik zou het zeker willen doen, maar kan het niet. Helaas, het gaat een heleboel tijd in beslag nemen en ik ga gewoon nog naar school. Dus dat gaat vrij lastig.

De Nederlandse Ski Vereniging trekt zijn handen ervan af. “We hebben gesprekken met de producent gevoerd over het format, maar hebben besloten er niet aan mee te werken. Wij vinden de risico’s te groot voor als het mis gaat, zelfs al begeleiden we het professioneel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen