‘Koefnoen en Ushi grappigste tv-shows’

De AVRO-show Koefnoen is het meest humoristische programma op televisie. Ushi and the Family van RTL 4 staat op de tweede plaats. Dat blijkt uit het jaarlijkse humoronderzoek van Comedy Central en Intomart GfK. Ook de nummer drie en vier, respectievelijk Dit Was Het Nieuws en Ik Hou Van Holland, zijn te zien op RTL 4. De top vijf wordt dan weer afgesloten door een AVRO-titel, namelijk de satirische tv-show Neonletters van Ik Hou Van Holland-ster Jeroen van Koningsbrugge

De top tien wordt afgemaakt door de programma’s Neonletters, Toren C, The Daily Show, Ruben vs. Sophie, Er komt een man bij de dokter en Zo Raymann.

Comedy Central-baas Maurice Hols is trots op de uitslag. “Wij zijn trots dat ons Amerikaanse programma The Daily Show in de top tien staat tussen alleen maar Nederlandse comedy programma’s als Koefnoen, Ik hou van Holland en Toren C”, zegt hij.

Het heeft even geduurd voor de Nederlanders de humor van Jon Stewart konden omarmen, maar inmiddels wordt het met vele Emmy’s bekroonde programma ook in Nederland hoog gewaardeerd.”

De meest humorvolle tv-presentator is volgens het onderzoek Jeroen van Koningsbrugge.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen