John de Mol vindt Henkjan zielig en uitgerangeerd

Geplaatst op vr 14 dec 2012 om 10:19

Henkjan Smits heeft zich de woede op de hals gehaald van hitproducent John de Mol, tevens deels eigenaar van SBS. De Mol vindt het niet kunnen dat Smits hem van manipulatie beschuldigt. Dat heeft hij laten weten op 3FM. De Mol vindt het laag. “Ik vind het een beetje zonde van de zendtijd van een landelijke radiozender om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn en proberen op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen.

Smits stelt dat De Mol de stemmen van The Voice aanpast om een spannende volgende show te krijgen. “Ik heb mijn advocaat de opdracht gegeven om heel goed te luisteren wat hij gezegd heeft en als hij letterlijk heeft gezegd dat ik gemanipuleerd heb, dan heeft hij morgen een brief in de bus.

Het is brute onzin, stelt De Mol. “Jongens, hou op, er zitten vier notarissen in een hok die elke show weer hun handtekening zetten. Die uitslag wordt letterlijk doorgegeven aan de presentatoren door de notaris zelf. De uitslag is de uitslag. Geen discussie.

Dat ik hier nu al over praat, vind ik een beetje zonde van mijn energie.

Smits is op SBS 6 teruggekomen op zijn uitspraken. “Wat er ook gebeurt: de droomfinale is zonder Sandra van Nieuwland. Zo bedoelde ik het. Dat had ik wat genuanceerder moeten zeggen. Daar bied ik dan bij deze mijn excuses voor aan.
27 Reacties op “John de Mol vindt Henkjan zielig en uitgerangeerd”


 1. RH

  Werk Henkjan niet voor De Mol?
  Je mag zeggen wat je wilt maar je bent best dom om zo over een programma van je baas te spreken. Daarnaast doet hij ook dit soort programmas. Moeten we er dan wel vanuit gaan dat zijn programmas wel eerlijk zijn.

 2. Anoniem

  maar hij heeft wel gelijk!

 3. hj tuinman

  Henkjan is een bange poeperd!

 4. karel

  hj: en jij een flapdrol pfff
  Verder nog wat inhoudelijks te melden hier of kom je niet verder dan wat respectloos puberaal geneuzel?

 5. David

  Maar al die commercieele lichtgewichtjes, inclusief John-domme-onderbroekenlol-de Mol zijn zielig. Allemaal in hun geestelijke ontwikkeling blijven steken, zie Albert over Estelle, tot zijn laatste snik zal hij zelfvoldaan en dom blaten. Niet alleen Henk Jan maar ze gaan bij de co geen van allen de nieuwe aardappels halen. Mark my words!

 6. johan d

  De stemming zal wel eerlijk zijn maar heb van dichtbij wel ervaren dat sommige zaken worden gestuurd. Mijn zwager moest er vorig jaar uit omdat hij te dominant was. Dat krijg je dan voorelkaar om hem voortdurend negatief te benaderen in boulevard/real life etc.

  In zekere zin heeft Smits gelijk.

 7. David

  De krisis gaat per 21-12 pas goed beginnen! Dat gaan ze niet redden hoor!
  Als je al 25 jaar nietszeggende totaal onbelangrijke rotzooi maak dan ga je nu kopje onder. Knuf! Hugg! Bye BYe!! KI-ppenvel!

 8. Cees

  Hj heeft zijn excuses al gemaakt, en daarmee is het voor John klaar.

 9. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/

  Maffia-Boss John de Mol woest op Henkjan Smits, maar vindt Pedo-Maffioso Berlusconi een prima compagnon.
  John de Mol witwasser afpers geld Willem Holleeder. De ontbrekende media-meneer.
  Loze praatjes, poging tot manipulatie en bedreiging van ing. S.K.A Brown. Toen Steve Brown niet zwichtte voor die loze media-pulp praatjes van de z.g. meest invloedrijke man John de Mol van Nederland heeft hij nooit meer iets vernomen van de grote Manipulator Maffia-Boss en bluffer John de Mol. De (maffia) Voice of Holland was nu even stil.

  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/14/maffia-boss-john-de-mol-woest-op-henkjan-smits-maar-vindt-pedo-maffioso-berlusconi-een-prima-compagnon/#more-9516

 10. Stacey

  Een kennis van mij werkt op het notariskantoor dat TVOH begeleidt en bevestigt het verhaal van Henk-Jan. ’t Is maar dat je het weet.

 11. Den Draaiert Joost

  Iedereen met gezond verstand weet dat de Mol de boel manipuleert om tot spektakel te komen zodat de kijkers toestromen en interessant is voor de adverteerders

 12. Den Draaiert Joost

  Steven Brown sodemieter op met je gezeik kruimel crimineel

 13. BRAAK

  En als ik roep dat John de Mol een wereldvreemde is, heeft iedereen commentaar.

 14. zo maar

  Beste Stacey. Er zitten dus notarissen die de boel besodemieteren. Want dat bevestigt jou kennis bij dat bureau. Leuk notariskantoor. Of is het onzin dat je uitkraamt?

 15. Anoniem

  @Stacey
  Als je op de hoogte bent van fraude op een notariskantoor dan zou ik maar gauw aangifte doen als ik jou was. Of lieg je de boel bij mekaar?

 16. Emile Edwards

  @Stacey: wat een onzin. Een respectabel notariskantoor gaat zich niet aan kennissen uitlaten over zaken van een cliënt. Hoe heet dat kantoor dan?

  De voting manipuleren is ondenkbaar, want een grote zender als RTL 4 wil geen schandaal aan zn broek.

 17. Leo Paul

  Wie zijn billen brand,moet op de blaren zitten en dat doet Henkjan Smits nu.
  Op de blaren zitten kan pijn doen dus voortaan eerst na denken en dan spreken.

  Spreken is zilver en zwijgen is goud.

 18. Rinse

  Zo dan, Stacy meld hier even een lek én frauduleuze praktijken bij het notariskantoor van TVOH.. Dat is pas nieuwswaardig..

 19. Yes

  Everybody nows that Henk jan is right.It’s not the first time that someone says that.The Voice of Holland 1 also somebody did say about manipulation and it was in the media!!!

 20. No

  Hé droplul, als je zo nodig stoer Engels wilt spreken, doe het dan goed.

 21. Mjo

  Gaan we nu allemaal serieus in op dat verhaal van Stacey!!!

 22. nathalie

  Zielig en uitgerangeerd….
  Ben ik het helemaal mee eens.
  Goed gezegd van de Mol.

 23. Anoniem

  En welke man heeft altijd talentenjachten gedaan? Toen hebben we meneer Smits nooit gehoord. Nee daar ging het natuurlijk wel altijd eerlijk en goed eraan toe.

  Nu is hij gelukkig niet meer met zijn kop op tv en opeens moet Henkjan kritiek leveren? Natuurlijk…

 24. Ronald

  Dat de boel gesust wordt is alleen maar schijn.
  Als hij toegeeft weet John de Mol ook wel dat het kijkcijfers gaat kosten.
  Iedereen weet dat het er bij zulke shows niet eerlijk aan toe gaat.
  En deze gratis reclame is natuurlijk heel gunstig voor de laatste aflevering.
  Zo doorzichtig allemaal.

 25. lora

  Ik ben al lang gestopt met geloven dat er niet gemanipuleerd wordt in de media.

 26. stephan

  waarom werk de grootste boef BELLUSCONI bij de tv? dat is de top ,om te manipuleren . degene waar john en aandeelhouders goed aan verdient wint

 27. Olga

  Henkjan IS natuurlijk ook zielig en uitgerangeerd….dat is ook de enige reden dat hij iedere keer weer zo’n zure scheet laat, waar de wrangheid en jalousie telkens vanaf druipt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.