John de Mol vindt Henkjan zielig en uitgerangeerd

Henkjan Smits heeft zich de woede op de hals gehaald van hitproducent John de Mol, tevens deels eigenaar van SBS. De Mol vindt het niet kunnen dat Smits hem van manipulatie beschuldigt. Dat heeft hij laten weten op 3FM. De Mol vindt het laag. “Ik vind het een beetje zonde van de zendtijd van een landelijke radiozender om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn en proberen op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen.

Smits stelt dat De Mol de stemmen van The Voice aanpast om een spannende volgende show te krijgen. “Ik heb mijn advocaat de opdracht gegeven om heel goed te luisteren wat hij gezegd heeft en als hij letterlijk heeft gezegd dat ik gemanipuleerd heb, dan heeft hij morgen een brief in de bus.

Het is brute onzin, stelt De Mol. “Jongens, hou op, er zitten vier notarissen in een hok die elke show weer hun handtekening zetten. Die uitslag wordt letterlijk doorgegeven aan de presentatoren door de notaris zelf. De uitslag is de uitslag. Geen discussie.

Dat ik hier nu al over praat, vind ik een beetje zonde van mijn energie.

Smits is op SBS 6 teruggekomen op zijn uitspraken. “Wat er ook gebeurt: de droomfinale is zonder Sandra van Nieuwland. Zo bedoelde ik het. Dat had ik wat genuanceerder moeten zeggen. Daar bied ik dan bij deze mijn excuses voor aan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen