‘Angela beter dan Trijntje in The Voice of Holland’

Angela Groothuizen was als coach in The Voice of Holland van grotere toegevoegde waarde dan haar opvolgster Trijntje Oosterhuis. Dat vindt bekend jurylid Jacques d’Ancona, zo laat hij weten in Avrobode. D’Ancona vindt het jammer. “Trijntje Oosterhuis als zangeres waardeer ik erg. Trijntje als jurylid in The Voice is even wennen. Ze heeft veel gevoel voor details en techniek, maar het is een koele vrouw die haar emoties niet gauw toont“, oordeelt hij.

Dat past volgens hem niet in een gezellige tv-show. “He coaches maken vaak grapjes, maar Trijntje doet daar niet aan mee. Het vertrek van Angela wordt niet opgevuld door Trijntje. De sfeer is anders en het lijkt alsof de andere juryleden Angela missen.”

Hij pleit voor een terugkeer van Groothuizen. “Angela is een buitengewoon kundige muzikante en ze heeft meer humor dan Trijntje. Ze is minder bang haar emoties te tonen.”

Trijntje is zeker deskundig, maar Angela bracht meer kleur en charme aan het programma. Daarom zie ik liever Angela als jurylid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen