Britt Dekker wil Barbie achterna

Britt Dekker zou graag net als Samantha ‘Barbie’ de Jong een real life soap willen hebben. Dat vertelt de realityster in Veronica Magazine. Dekker maakt zich na haar slecht bekeken talkshow Britt & Ymke Stellen Vragen geen zorgen over haar tv-toekomst. “Nou, ons contract is net met een jaar verlengd. Ik zou anders ook graag realityseries willen maken, zoals Barbie’s Baby. Ik heb ook veel meegekeken met de montage van Echte Meisjes, dat is heel interessant“, zegt ze.

Het produceren van realityseries vindt Dekker een mooie taak. “Er wordt wel duizend uur opgenomen, en daar maken ze dan acht afleveringen van 40 minuten van. Ze moeten er dan een heel verhaal van maken.”

Een talkshow wordt door veel tv-sterren als het hoogst haalbare gezien, en Britt heeft er dit najaar al een gemaakt. Dat moet jaloezie opwekken. “Ik heb het niet gemerkt, maar ik denk wel dat het er is. Wij krijgen René van der Gijp in ons programma, Xander de Buisonjé is langs geweest. Ik denk dat mensen dan wel zoiets hebben van: waarom krijgen die meisjes dat?

Net als toen we dat reisprogramma kregen. Dennis Weening en Rick Brandsteder vonden dat natuurlijk niet leuk, want wij komen net kijken. Maar ik ben er wel dankbaar voor, want ik heb de hele wereld gezien! Daarvoor ben ik nooit verder dan Friesland geweest.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen