Wendy van Dijk voorlopig klaar met Ushi

Wendy van Dijk is niet van plan om op korte termijn een vervolg op Ushi & The Family te produceren. Dat vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard. Na het komende seizoen van Ushi & The Family, dat zaterdag begint op RTL 4, is Van Dijk even klaar met alle typetjes. “Voorlopig is het even het laatste seizoen sowieso van Ushi en alle types. Ik denk dat de bioscoopfilm in februari sowieso een mooie afsluiter is. Daarna laat ik het wel even uitrusten“, geeft de 41-jarige televisiester aan.

Helemaal afsluiten, doet Van Dijk niet. “Ik denk dat het van de familie Leenders, die we vorig jaar hebben geïntroduceerd, nog wel heel boeiend is om te zien wat we daar mee kunnen.

Ushi & The Family was afgelopen seizoen een tv-hit. “Ik denk dat de kijker het leuk vindt omdat zij zelf in het complot zit. Zij weten natuurlijk allemaal dat ik Wendy ben en geen echte Ushi, en degene die ik interview, weet dat niet.”

Het tweede seizoen begint zaterdag met Ruby Wax. “Normaal gesproken ben ik eigenlijk nooit zenuwachtig, omdat ik ooit verstopt ben in het Ushi-karakter. Dan durf ik alles te vragen. Maar voor Ruby Wax was ik héél zenuwachtig. Ze is toch een voorbeeld.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen