De Pfaffs fan van Linda de Mol en Paul de Leeuw

De beroemde Vlaamse familie Pfaff kijkt graag naar programma’s op de Nederlandse televisie. Dat vertelt Carmen Pfaff aan VARAgids. De Nederlandse tv is volgens Pfaff veel leuker dan de Vlaamse. Ze zijn vooral fan van Linda de Mol. “In België is er geen geld voor mooie shows. Bij jullie heeft Linda de Mol nog wel mooie programma’s. Ik vind haar altijd erg plezant. Eigenlijk maakt het me niet uit wat voor show ze maakt, ik kijk toch wel“, zo vertelt de realityster.

De Pfaffs kijken vooral naar de publieke omroep. “We kijken veel naar de Nederlandse televisie. Op dit moment kunnen we alleen Nederland 1, 2 en 3 ontvangen, maar binnenkort krijgen we digitale televisie waardoor we ook de andere zenders kunnen kijken. Spoorloos is onze favoriet. Het is zo mooi om te zien hoe mensen herenigd worden met hun familie.”

Paul de Leeuw maakt ook mooie televisie, zegt ze. “We zijn heel blij dat hij een show maakt voor de Belgische zender VTM. Paul werkt niet volgens een vaste formule, waardoor het verrassend blijft. Er gebeurt altijd wat in zijn shows. We zijn ook een keer met de hele familie bij hem te gast geweest. Dat was ook volkomen onvoorspelbaar.

Pater familias Jean-Marie Pfaff heeft nog wel een kritiekpunt. “Wat ik mis op de Nederlandse televisie is een mooie grote amusementsshow. Vroeger hadden jullie dat wel. Ik keek graag naar Willem Ruis of Ron Brandsteder. Zijn Honeymoonquiz vond ik geweldig, met die borden soep.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen