Sterren Dansen op het IJs terug zonder Nance

Foto: Nick van OrmondtDe SBS 6-hit Sterren Dansen op het IJs keert terug op televisie, maar zonder Nance aan de zijde van Gerard Joling. Zij wordt vervangen door Tess Milne, die ook al zijn co-presentator was in Sterren Springen op Zaterdag. Dat heeft SBS 6 vrijdag bekendgemaakt. Sterren Dansen op het IJs komt met een speciale eerste liveshow op Nieuwjaarsavond, waarna het programma waarin BN’ers het schaatsend tegen elkaar opnemen elke zaterdagavond te zien zal zijn bij de familiezender.

Milne verheugt zich op de uitzendingen. “Ik heb zin om het nieuwe seizoen Sterren Dansen op het IJs met Gerard te presenteren. Ik ben benieuwd wie van de BN’ers dit seizoen de schaatsen onderbindt.

Elke bekende Nederlander wordt gekoppeld aan een professionele ijsdanser die hem of haar persoonlijk zal begeleiden. Aan het eind van elke aflevering valt een koppel af op basis van het oordeel van de jury en de stemmen van de kijkers.

Het programma is een samenwerkingsverband tussen SBS6 en Holiday on Ice. Deelnemers en juryleden worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen