Sander Lantinga niet volledig hersteld van burn-out

Foto: Manon van der ZwaalHoewel Sander Lantinga weer dagelijks op de radio is, is hij nog niet volledig hersteld van zijn burn-out. Dat vertelt de BNN-presentator vrijdag in Spits. Na de tv-opnames van De Klusjesmannen en De Zomer Voorbij zat Lantinga er deze zomer helemaal doorheen, waarna hij al zijn werk even opzij zetten. “Het was geen fijne periode en ik moet ook eerlijk zeggen dat het nog niet helemaal achter me ligt. Ik ben gelukkig wel weer dagelijks op te radio te horen. Dat was toch nog heel spannend.”

De presentator vroeg zich af of hij weer vanouds zou zijn. “Je gaat in zo’n periode aan alles twijfelen, ook aan jezelf. Ben je nog scherp genoeg? Kan je het aan om drie uur lang heel geconcentreerd aan het werk zijn? Maar gelukkig gaat het allemaal goed.

Vanmiddag viert hij samen met radiocollega Coen Swijnenberg Das Coen und Sander Fest. “Als ik vanmiddag met Coen het podium op loop en je ziet daar zoveel mensen zitten die je een warm hart toedragen, zal dat voor mij als een mooie overwinning voelen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen