Rick Brandsteder wil niet bekend zijn

Rick Brandsteder vindt het vervelend dat hij een bekende Nederlander is. Dat geeft de SBS 6-presentator aan in TROS Kompas. Brandsteder houdt naar eigen zeggen helemaal niet van aandacht. “Ik ben niet iemand die heel blij is dat hij op tv is. Ik zou het liefst dit werk doen, maar dan zonder dat iemand mij kent. Het gaat mij echt totaal niet om de aandacht. Natuurlijk hoop ik dat de kijker mij wel een leuke gozer vindt, maar ik wil niet mijn hele leven laten leiden door het feit dat ik op tv ben.” 

Als kind van zijn beroemde vader Ron wist Rick al snel dat hij niet bekend wilde zijn. “Ik vond het leuk om met hem naar de film te gaan, maar die aandacht van al die mensen. Daardoor wist ik als kind heel zeker dat ik nooit een baan in de spotlights wilde.”

Toch is dat gebeurd. “Ja, toen ik ouder werd, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Ik stond met een bekende vader natuurlijk al half in de spotlights, dus waarom dan niet helemaal? En sinds dag 1 vind ik dit vak echt het leukste werk dat er is.”

Op dit moment zijn Rick en Ron samen te zien in de weinig bekeken tv-show Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben op de zaterdagavond van SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen