‘Kijkcijfers GTST zijn weer legendarisch’

Caroline de Bruijn is zeer trots op de kijkcijfers van haar soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice, in de serie Janine Elschot, aan weekblad Party. GTST staat steevast in de hoogste regionen van de dagelijkse kijkcijfer top 15 en maandag was zij zelfs het meest bekeken programma van de avond. “Je hebt programma’s die maar eens per week een enorme uitschieter hebben, maar de laatste tijd hebben wij dat iedere avond. Hoe bizar is dat!“, geeft de soapster aan.

De Bruijn is niet meer weg te denken uit GTST. “Het is toch niet te geloven. Ik had er totaal niet bij stilgestaan dat ik al twintig jaar bij de serie speel. Ik dacht zelfs dat het een vergissing was. Het is niet voor te stellen.”

Dat GTST nog altijd een hit is, vindt ze ongelooflijk. “Ik had twintig jaar geleden niet kunnen vermoeden dat GTST nog zo succesvol zou zijn. Ik had zelfs niet verwacht dat de soap überhaupt nog zou bestaan. De kijkcijfers zijn inmiddels weer legendarisch.”

De soap heeft tijden gekend dat ze steevast boven de twee miljoen zat. Na een aantal moeilijke jaren wordt die grens zo nu en dan weer overschreden. “Twintig jaar geleden had je minder televisienetten en minder concurrentie van mobiele telefoons en computers. De kijkcijfers waren destijds enorm, maar de spoeling is veel dunner geworden.”

De soapster blijft graag van de partij. “Het is nog steeds het allerleukste om te doen. Goede Tijden blijft een mooi programma, omdat er veel energie in gestoken wordt om de serie beter te maken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen