Martijn Krabbé vreest voor kijkcijfers Pro Deo

Foto: RTLMartijn Krabbé vreest voor de kijkcijfers van zijn nieuwe RTL 4-show Pro Deo. Dat liet de presentator woensdag blijken in RTL Boulevard. Pro Deo begon dinsdag met een mooie 1,3 miljoen kijkers, maar Krabbé weet niet of hij dat vast kan houden. “Het is natuurlijk de eerste van de serie. De mensen zijn dan benieuwd en willen even weten hoe het zit. Volgende week is Ajax – Manchester City te zien en dat is altijd lastig. De competitie is zwaar. We zullen zien hoe de serie zich ontwikkelt.

De eerste score is in elk geval een mooie score voor RTL 4. “Laten we wel zijn: we hebben geen 2,5 miljoen kijkers. Maar we hebben het heel erg goed gedaan als je het vergelijkt met vorige week, toen Uitstel van Executie nog te zien was. Dan praat je over zo’n 25 procent extra kijkers. Dat is hartstikke mooi.

Oscar Hammerstein, één van de advocaten die gratis bijstand verleent in de tv-show, is trots. “Het zegt mij niet zo veel, maar er staan wat vergelijkbare kijkcijfers bij en dan denk je van: wauw, dat is wel een schot in de roos.

Nederlands’ bekendste strafpleiter, Bram Moszkowicz, zit niet in de show. Hij is wel gevraagd. “Ik heb toen gezegd: ‘Dat laat ik aan me voorbij gaan.’ Ik vind het idee wel heel leuk“, zo laat hij weten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen