John en Natasja broeden op nieuw programma

Foto: RTLJohn Williams en Natasja Froger zouden naast Bonje met de Buren graag een luchtiger programma presenteren met elkaar. Dat vertellen de twee aan dagblad Spits. Het duo geniet van hun samenwerking, maar wil ook eens wat anders. “Toevallig hadden we het er laatst over, dat we wel zin hadden om iets te doen waar we om kunnen lachen. Want wat we nu doen, is best wel hele zware kost. Dat is prima en dat kunnen we heel goed aan. Maar het is wel zwaar“, geeft Froger aan.

In de nieuwe show willen de twee de grote drama’s op afstand houden “Daarin willen we gelukkige mensen nog gelukkiger maken”, zegt Williams. “Mensen die al lekker in hun vel zitten, niks aan de hand; die gaan we onwijs gelukkig maken. Niet vanuit min tien naar nul, maar van nul naar plus tien.

Eerst begint donderdag nog een nieuw seizoen van Bonje. Het werd Froger een paar jaar geleden aangeboden, maar toen nog als format met twee vrouwelijke hosts. “Ik heb toen gezegd dat het mij veel leuker leek met een man. Want dan krijg je namelijk de mannelijke visie en de vrouwelijke. Daarin zit de kracht van het programma.

Al snel kwam Williams in het vizier. “Ik had er maar één op m’n lijstje. Nu ga ik hem ook even een veer in z’n kont steken hoor. Ik geniet heel erg van hem. Ik houd van echtheid. Bij John spat de echtheid er vanaf. Er is niks gekunsteld, niet als de camera’s draaien en niet als ze uit staan. Hij is altijd zichzelf. Daar houd ik van.

Bonje met de Buren is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen