‘Beau ging op verkeerde moment naar SBS 6′

Foto: Jean Pierre HeijmansBeau van Erven Dorens had in 2009 niet moeten overstappen van RTL naar SBS. Dat zegt voormalig tv-ster Henny Huisman in weekblad Weekend. Van Erven Dorens heeft bij SBS nog nooit een grote hit gehad. “Het is voor hem misschien het verkeerde moment geweest om over te stappen van RTL naar SBS. Dat heeft Jack Spijkerman ook gehad, dat de overstap naar een andere zender poenerig leek. Ik denk dat dat op de een of andere manier slecht valt bij het publiek.

Toch denkt Huisman dat het publiek hem vergeeft. “Daar komt hij wel overheen. Daar ben ik niet bang voor, want je kunt niet zeggen dat Beau geen talent is. Dat het niet lukt is jammer en ook niet helemaal te verklaren, want hij is naar mijn mening een groot talent.

Het is ook allemaal niet makkelijk, weet Huisman. “Daarbij vinden we 500.000 kijkers tegenwoordig ook al niet veel, het gaat pas tellen bij een miljoen, maar dat is in mijn optiek een beetje onzin.”

Je moet ook het geluk hebben dat je op het juiste moment op de juiste plek zit, op het goede net. Dat heb ik gehad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen