Geraldine Kemper wil zich bewijzen tegenover BNN

Foto: BNNGeraldine Kemper voelt een gezonde druk nu ze door BNN op het reisprogramma 3 Op Reis is gezet. Dat bekent de presentatrice in Mikro Gids. Kemper vervangt collega Nicolette Kluijver in de tv-show tijdens haar zwangerschapsverlof. “Goed hè. Een enorm compliment om voor zo’n grote titel van BNN te mogen werken. Ook heel spannend, want je hebt veel te bewijzen als je medepresentatoren reisgoeroes Floortje Dessing en Dennis Storm zijn“, zo laat ze weten.

Nu 3 Op Reis-presentatrice Floortje Dessing langzaam herstelt van een nieroperatie, lijkt er voor Kemper ruimte om meer te doen voor het reisprogramma. “Dat is voor mij nog onduidelijk. Ik hoop in ieder geval dat ze snel weer beter is.”

Kemper vindt 3 Op Reis heerlijk, hoewel het niet alleen maar zonnebaden is. “Ik begrijp dat sommige mensen dat zullen denken, maar het is gewoon hard werken. We maken lange dagen en kunnen niet terug om iets opnieuw te filmen. Maar het is natuurlijk fantastisch om te doen.”

Het kan gewoon niet beter en daar probeer ik zo veel mogelijk bij stil te staan. Soms zeg ik tegen de crew: ‘Jongens, kijk even waar we zijn. Op een onbewoond eiland. We hebben net gezwommen met schilpadden. Dit is ons werk!’

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen