Geraldine Kemper wil zich bewijzen tegenover BNN

Geplaatst op do 29 nov 2012 om 16:48

Foto: BNNGeraldine Kemper voelt een gezonde druk nu ze door BNN op het reisprogramma 3 Op Reis is gezet. Dat bekent de presentatrice in Mikro Gids. Kemper vervangt collega Nicolette Kluijver in de tv-show tijdens haar zwangerschapsverlof. “Goed hè. Een enorm compliment om voor zo’n grote titel van BNN te mogen werken. Ook heel spannend, want je hebt veel te bewijzen als je medepresentatoren reisgoeroes Floortje Dessing en Dennis Storm zijn“, zo laat ze weten.

Nu 3 Op Reis-presentatrice Floortje Dessing langzaam herstelt van een nieroperatie, lijkt er voor Kemper ruimte om meer te doen voor het reisprogramma. “Dat is voor mij nog onduidelijk. Ik hoop in ieder geval dat ze snel weer beter is.”

Kemper vindt 3 Op Reis heerlijk, hoewel het niet alleen maar zonnebaden is. “Ik begrijp dat sommige mensen dat zullen denken, maar het is gewoon hard werken. We maken lange dagen en kunnen niet terug om iets opnieuw te filmen. Maar het is natuurlijk fantastisch om te doen.”

Het kan gewoon niet beter en daar probeer ik zo veel mogelijk bij stil te staan. Soms zeg ik tegen de crew: ‘Jongens, kijk even waar we zijn. Op een onbewoond eiland. We hebben net gezwommen met schilpadden. Dit is ons werk!’
5 Reacties op “Geraldine Kemper wil zich bewijzen tegenover BNN”


 1. Danny van der Sluys

  Dennis en Nicolette waren ook nog niet zo ervaren toen ze begonnen en zijn enorm gegroeid tijdens de seizoenen van 3 op Reis. Is dus een goede leerschool, al moet je er wel zelf aan werken.

  Want Froukje Jansen sloeg bijvoorbeeld niet aan bij de kijkers en in mijn optiek past Patrick Lodiers niet in met programma.

  Ik hoop dat Geraldine deze kans waar gaat maken.

 2. Ysberg

  Geraldine doet het leuk, het is een frisse meid ;-)
  Ik mis eigenlijk Daphne wel, want die Nicolette heb ik nooit wat gevonden.
  Dennis doet het erg goed, zeker samen met z’n team hebben ze duidelijk lol.

  Floortje mag heus wel buiten beeld blijven, het is tijd voor de jongeren!
  Beterschap overigens.

 3. Paul

  This wat he .Zulke domme programma s .Andere mensen die precies het zelfde willen doen moeten er voor betalen.Vacantie noemen ze dat .En als je dan betaalt hebt mag je voor dat geld ,zwemmen met schildpadden,in de Zon liggen.Eten en drinken .En je vermoeiend proberen te maken met lopen op deze aardkloot .Opdat uit nieuwschierigheid onze ogen graag alle hoeken willen in vliegen .Bij bnn doen ze precies het zelfde .Alleen krijgen ze daar ons belasting geld voor .

 4. Daan

  Leuke meid en een reden om te kijken.

 5. Imade

  Wanneer wordt de politiek wakker?
  Er kan blijkbaar zeker nog wel een extra bezuiniging van like… 10 miljard euro bij komen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.