Zone Reality verandert in CBS Reality

Foto: CBS width=De digitale tv-zender Zone Reality gaat vanaf 3 december verder onder de naam CBS Reality. Dat heeft eigenaar van de zender Chellomedia, een zusterbedrijf van UPC, woensdag bekendgemaakt. De naamswijziging is het gevolg van een deal tussen Chellomedia en het Amerikaanse bedrijf CBS Studios International. Zij kwamen in augustus tot afspraken over de lancering van verschillende tv-kanalen met de naam CBS in 83 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Chellomedia en CBS sloten in 2009 al een vergelijkbare overeenkomst voor het Verenigd Koninkrijk. “Sinds de rebrand zijn de kijkcijfers met meer dan 130 procent gestegen. Het streven is om dit succes in EMEA voort te zetten“, aldus een woordvoerder.

Door de nieuwe samenwerking wordt de programmering van de bestaande tv-zenders versterkt met programma’s uit de CBS-bibliotheek; de grootste mediabibliotheek van de wereld bestaande uit meer dan 70.000 uur content.

Ook de programmering van Zone Reality wordt uitgebreid met drama en reality shows uit de CBS-collectie, zoals de serie 48 Hours, die meerdere keren met een Emmy award is bekroond, en de succesvolle serie Judge Judy, waarin advocate Judith Sheindlin bemiddelt tussen klagers en aangeklaagden.

Zone Reality is op dit moment in meer dan honderd landen te ontvangen, waaronder in Nederland.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen