Spuiten en Slikken begint wietplantage in BNN-pand

Geplaatst op do 25 okt 2012 om 14:48

Foto: BNN

Tim Hofman, de nieuwe aanwinst van Spuiten en Slikken, is een wietplantage in het pand van BNN begonnen. Dat heeft de omroep donderdag laten weten. Spuiten en Slikken vindt het ‘best bizar’ dat het professioneel telen van cannabis verboden is, maar de verkoop ervan wordt gedoogd. Toch gaat Hofman dat nu doen. “Mocht het zover komen dat Tim of BNN voor de rechter wordt gedaagd, dan heeft advocaat Gerard Spong zich aangeboden voor de verdediging“, aldus de omroep.

Voor de rubriek Tim’s Tuintje staan nu een aantal wietplanten onder de felle lampen in het BNN-pand. “Ik duik de komende weken in het schimmige gebied van het wietbeleid en maak het zelf allemaal mee. Gaandeweg dit traject ben ik me steeds meer gaan verbazen over de enorme kromheid van dit beleid“, zegt Hofman.

Spong vertelde in een eerdere uitzending dat hij het cannabisbeleid in Nederland hypocriet vindt en van mening is dat het gelegaliseerd moet worden. “De achterdeur van de coffeeshop spekt de voordeur van de belastinginspecteur.

In de eerste aflevering van Tim’s Tuintje neemt Spong de BNN-show mee in een rechtszaak tegen een coffeeshophouder om het hele probleem te duiden.

Tim’s Tuintje is iedere zondag om 22.00 uur te zien in Spuiten en Slikken bij BNN op 3.
39 Reacties op “Spuiten en Slikken begint wietplantage in BNN-pand”


 1. Sub-Zero

  Stuur die vent naar een kapper ofzo!

 2. Daan

  Tim vindt het beleid krom, nou en? Waarom zou mij dit interesseren?

 3. harry

  Jaja!

  Allemaal van uw belastinggeld!

 4. Kirth Gersen

  Zoveelste voorbeeld van de totale zinloosheid van BNN.

 5. moordwijf

  Beleid is al jaren krom! Dit is echt 80 jaren tv……..

 6. Hmmm

  Oh oh oh, wat zijn ze toch ondeugend bij BNN.

 7. Johan

  Publieke omroep….. Door ons betaald. Opdoeken.

 8. Daan

  Denkt die gast dat hij Jezus is ofzo?

  Ik ken die hele gozer niet, maar alleen op basis van deze foto zeg ik al: wat een sukkel!

 9. Olga

  hahahaha moet ook vreselijk om die foto lachen, hilarisch die look!

 10. Jolien

  Haha, hij denkt zelf waarschijnlijk dat hij een hele hippe look heeft. Maar het is werkelijk om je dood te lachen. Wat een nepfiguur!

 11. lb

  stelletje stumperts, blij dat il al jaren geen lid meer ben.

 12. Anoniem

  Haha, wat n flauwekul zeg, ongelooflijk. Wel een mooie pruik van die knul op de foto (rechts).

 13. Bou

  Jongens…respect ajb. Tim heeft ongetwijfeld een chemo achter de rug en noodgedwongen een pruik opgezet.

 14. Veoz

  @Anonymous
  Thu 25 Oct 2012 om 15:48

  Gelukkig zet je er nog ff bij dat hij links zit, anders had ik het niet gezien.

 15. Flits Bom

  Die gast lijkt op Loeki de leeuw.

 16. K.Baal

  Asjemenou

 17. Daan

  Allememagies, wat een loser. Zelfs Adriaantje ziet er beter uit met zijn dikke pens in dat rare pak van hem.

 18. Michel

  Tim Hofman de jongen die de hele dag roet en denkt: Yoo Ik werk bij BNN. Verkeerd uitgangspunt je moet ook creatief zijn. Niet helemaal Tim’s schuld want, creatief zijn ze bij BNN al jaren niet meer. Ook weten ze niet wat de jonge kijker echt wil en worden er ook geen programma’s gemaakt voor de achterban en de leden van het eerste uur. Iets wat de omroep VERONICA in de jaren 80/90 veel beter deed en verdeelde. Er moeten andere mensen komen in de directie van BNN wil het tij nog keren voor de omroep. Links en rechts worden ze ingehaald door andere omroepen die meestal veel betere programma’s voor jongeren hebben dan de jongere omroep zelf. Voor wat er er vandaag de dag bij BNN te zien is en wat het uitgangspunt is van waaruit programma’s worden gemaakt en bedacht (dit laatste heel weinig) is Bart de Graaf BNN nooit begonnen. Er zijn wel lichtpuntjes maar, niet veel. Knal om te beginnen Patrick Lodiers eruit!

 19. Bas

  Brutaal doen om het brutaal doen. Dat kennen we nu wel. Next.

 20. Bart V. heeft een tV.

  Mr. Spong weet als geen ander hoe de wet in elkaar zit. De Gemeente Utrecht wilde zelf ook gaan kweken om dan de coffeeshop houders te dwingen om zaken met 1 controleerbare partij zaken te doen. Het kan gewoon niet onder de huidige wetgeving. Dus om dat nou opnieuw aan te gaan tonen, het wiel weer eens uit te vinden, gaap, gaap. Die Tim Hofman kan beter de politiek gaan bewerken om de wet te veranderen dan stoer (kijk mij eens met mijn bos haar en afgezakte jeans) oh, wat ben ik stoer de schmigge wereld van de coffeeshops in te duiken.

 21. HR

  Op grond van zijn uiterlijk afbranden. Lekker sterk. Heel sterk kan ik opmaken dat veel vaders en mama’s reageren. Passé 30+. Wanneer er een afrekening plaatsvindt in uw woonwijk, wellicht dat er dan wel inhoudelijk gereageerd kan worden en dit verwerpelijke stelsel wordt herzien. Werk ze toppers:-)

 22. Daan

  Pff, met dat kruisje om z’n nek. Zo van: kijk mij eens gelovig zijn.

  Dat haar en dat kruisje, daar is helemaal niks oprecht aan, maar een gekozen imago.

 23. Joke

  @HR

  Hou je bek dicht, Tim Hofman.

 24. Cato

  @Bou

  Goeie mop zeg. Nu maar hopen dat je het zelf niet krijgt, hond!

 25. lichtpuntje

  BNN (met zijn rommel) hoort niet thuis op de PO zenders.

 26. Bamibal

  stuur die vent naar de kapper, lijkt wel een manwijf!

 27. MUAHAHAHA

  @Joke: topcomment. Lekker ehmmm… nou dat dus.

  Ik kan me wel vinden in deze aktie. Ik stoor me ook al jaren aan het softdrugsbeleid in Nederland. Door de idiote combinatie kopen is legaal, maar verkoper mag niet meer dan voor een klant of 10 in huis hebben en mag dus niet groot inslaan, is er een grijs gebied ontstaan waar totaal geen controle over is en waardoor er nu superzware weed in de shops ligt. Legaliseer, controleer het product, reguleer de verkoop fatsoenlijk, blijf voorlichting geven in programma’s als Spuiten & Slikken en cash als staat een hele dikke lading accijns. Wie maak je daar nou ongelukkig mee?

 28. MUAHAHAHA

  O ja, goed besteed belastinggeld dus. Net zoals ik TROS Muziekfeest op het Plein ook goed besteed vindt. Al zou ik er voor geen goud naar kijken. Maar TROS-kijkers lappen ook gewoon belastinggeld. Net als Koefnoen-kijkers, Over Mijn Lijk-kijkers, DWDD-kijkers, Sesamstraat-kijkers, BZV-kijkers, Moeilijke Ballet-kijkers, P&W-kijkers, Nieuwsuur-kijkers, etc.

 29. klara

  @MUAHAHAHA
  Jou moeten ze opsluiten.

 30. !#Michael#!

  @ Daan

  Het beleid is ook krom! Als er legale wiet verbouwers komen (legale bedrijven met een vergunning om dit product te mogen produceren en leveren aan de shops)? Dan scheelt dat behoorlijk in de criminaliteit die dat nu met zich mee brengt.

  Gewoon enkele grote wiet hallen ergens in het land. Legaal, gecontroleerd. Die leveren aan de shops. Dan word het niets anders dan Bierbrouwerijen die bier leveren aan kroegen! Probleem opgelost!

  Je moet of softdrugs helemaal legaliseren of het helemaal in de ban doen! Dat grijze gewauwel in het midden zorgt alleen maar voor een etterende zweer in menig gemeenschap!

 31. Dennis

  Waarom krijgt het non-talent een kans bij BNN! Haal een Tim Haars naar BNN of Saar! Sterker nog, ze hebben die Ramon toch ook nog rondlopen? Vorig jaar nog genomineerd als talent bij de Televizierring. Misschien eens een nieuw beleid daar bij BNN?

 32. Anoniem

  iel iel iel manuel terug aub!!

 33. Joke

  @Dennis Rot op met die Ramon! Wat een wanprestatie van zijn ouders om zo’n kind te produceren. BAH!

 34. vinn

  Oké oud nieuws, dit was zondag alweer 2 weken geleden op tv.

 35. Paul

  ooooh pas op straks komen alle Homo s van o o Europa bij jouw op bezoek en dan worden ze helemaal stoned in het wietje plantje van het bbn geblowtje,,,oeh aaaaaaaaaaaaaaaaaaah

 36. Dennis

  @Joke Nou dat vind ik!!! Jou neem ik niet serieus als jouw ouders je ‘Joke’ noemen haha Een grote grap.

 37. Moewahahaha

  @Klara: Vertel me meer!

 38. Nina

  tim hofman want een lelijkerd

 39. Sean

  Je gaat je toch afvragen waar BNN die types toch vandaan blijft halen. Zit sinds het vertrek van Eddy Zoey geen enkele echte vent meer bij BNN. Het zijn tegenwoordig alleen maar jongetjes uit dezelfde winkel als Filemon.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.