Pauw & Witteman strikt Bram Moszkowicz

Foto: VARABram Moszkowicz zit dinsdagavond na een turbulente dag aan tafel in Pauw & Witteman. De strafpleiter mag van de Raad van Discipline zijn vak niet meer uitoefenen en komt daarover vertellen. Dat heeft de VARA dinsdag laten weten. Moszkowicz is veruit de meest besproken Nederlander van de dag. Naast dat de topadvocaat levenslang is geroyeerd, wat hij zelf ‘over the top’ heeft genoemd, kwam ook naar buiten dat zijn liefdesrelatie met WNL-ster Eva Jinek ten einde is gekomen.

Pauw & Witteman zat maandag ook al bovenop het nieuws, toen de meest besproken mannen van maandag aan tafel zaten: Diederik Samsom en Mark Rutte. Het werd met 1,5 miljoen kijkers de meest bekeken uitzending sinds januari 2011.

Jort Kelder, de plaaggeest van Moszkowicz, zit dinsdagavond overigens in de andere VARA-talkshow: De Wereld Draait Door.

Pauw & Witteman is om 23.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen