Gordon biedt zich niet meer aan bij TROS

Foto: RTLGordon vertikt het om zich volgend jaar wéér aan te bieden bij de TROS voor het Eurovisie Songfestival. Dat zegt de entertainer op 3FM. Met zijn boyband LA The Voices had Gordon er in mei graag namens Nederland bij geweest, maar de omroep gaf de voorkeur aan Anouk. Het is zijn eer te na om zichzelf volgende keer opnieuw naar voren te schuiven. “Ik vind eigenlijk dat ik nu zo op de barricade heb gezeten dat ze mij eens een keer moeten bellen, van: goh, zou je willen?“, zegt hij.

Als hij gevraagd wordt, lijkt het Gordon overigens wel heel leuk. Nu probeert hij eerst nog via Zwitserland van de partij te zijn. “Ik blijf het altijd een warm hart toedragen het Songfestival. Ik vind het enig, ik vind het leuk. Ik zou het zo weer doen. Misschien als Zwitserland niet lukt, dat ik Malta probeer, ha ha!

De stembussen voor de Zwitserse inzending zijn inmiddels gesloten. “Binnen nu en vijf dagen wordt het bekendgemaakt.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen