Patty is Gerard dankbaar voor Sterren Springen

Foto: SBSPatty Brard is Gerard Joling erg dankbaar dat hij haar als kandidaat voor Sterren Springen op Zaterdag vroeg. Dat vertelt de tv-diva in Story. Het was net wat Brard nodig had, na het stoppen van Diva’s Draaien Door en Luv. “Alles wat overbleef waren mijn solo-optredens als zangeres. Ik zat dus niet volledig zonder inkomen, maar er is meer nodig om de hypotheek op te hoesten en de boodschappen te doen. Toen Gerard me vroeg of ik mee wilde doen aan zijn show, zei ik meteen ‘ja’.

Brard hoefde geen seconde over haar ‘ja’ na te denken. “Zonder te weten wat ik moest doen… Ik dacht alleen: dit is mijn redding! En dat was het ook. De kansen die ik nu bij RTL krijg, vloeien voort uit dat programma.”

De tv-ster waardeert haar collega Joling. “Gerard is er altijd voor mij. Weet hij een klus voor me, dan hangt hij meteen aan de lijn. Door Gerard kon ik meedoen aan Sterren Springen. Hij betrekt me bovendien ook vaak bij leuke evenementen in het land. Daar staat uiteraard tegenover, dat ik steeds voor hem klaarsta. Ik kan Gerard niets weigeren.

Voor RTL nam ze de afgelopen periode het programma Echte Meisjes in de Prairie op. “En dat is mooi, want ik begon me alweer zorgen te maken: hoe moest ik nú weer de eindjes aan elkaar knopen?

Een vast contract zit er niet in. “Vragen ze je voor een kleine serie programma’s, dan mag je al blij zijn. En dat is jammer, ook al omdat je tegenwoordig niet meer aan een show kunt bouwen. Je moet meteen scoren. Anders lig je eruit.

Ik ben onderhand weer toe aan een programma, dat op mijn lijf is geschreven. Ik moet uitkijken dat ik niet alleen als deelnemer of kandidaat opdraaf.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen