Bram Moszkowicz woest op media

Bram Moszkowicz is ‘heel boos op de media’. Hij voelt zich ‘kapotgeschreven’ en ‘kapotgemaakt’. Dat meldt de NOS dinsdag. Moszkowicz is levenslang uit zijn ambt gezet en daar genieten media van, stelt zijn advocaat Gabriël Meijers. “De ene dag roept men hosanna en de andere dag kruisigt men hem en dat is een diepe behoefte van mensen. Dat zit in de hele cultuur van bekende Nederlanders. Mensen hebben geen eigen leven, maar leven via bekende Nederlanders.

Er is een zekere afgunst, stelt Meijers. “Men vindt het nog mooier wanneer een bekende Nederlander naar beneden valt, men stort zich daar massaal op. Dat is niet iets wat alleen voor meneer Moszkowicz geldt, maar dat geldt zeker bij alle koppen die iedere dag weer op het altaar van de media moeten sneuvelen.”

Vooral van de mensen die eerst zo hoog gezeteld waren en daarna diep vallen“, besluit hij.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen