Bert van der Veer heeft zin in Holleeder-interview

Bert van der Veer verheugt zich erg op het interview met Willem Holleeder dat vrijdagavond te zien is in College Tour. Dat vertelt de tv-kenner en regisseur van Pauw & Witteman aan PowNews. Van der Veer vindt de kritiek onterecht. “Een podium bieden suggereert alsof hij een cabaretnummer op gaat voeren of zo. Ik neem College Tour serieus, ik neem Twan Huys serieus, ik neem de studerende elite van Nederland serieus, dus ik verheug me buitengewoon op dat programma.”

Huys kan dit varkentje prima wassen, verwacht Van der Veer. “Ik denk dat Twan Huys een van de beste journalisten van Nederland is en die studenten, die geselecteerd zijn, zijn ook niet helemaal achterlijk.

De mediadeskundige is wel nieuwsgierig naar wat Holleeder te vertellen heeft. “Je wil aardig wat van die goede man weten, lijkt mij. Welke plannen hij nu heeft.

Volkskrant-hoofdredacteur Philippe Remarque is het met hem eens. “Je moet ook slechteriken interviewen, want dan bied je een blik op hoe die dingen gebeuren. Alleen als Huys Holleeder laat zweten, is dit interview te rechtvaardigen.

College Tour is om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen